Брадърката Никита Джонсън отговори на обвиненията на Албена Вулева, че е излъгала,

...
Брадърката Никита Джонсън отговори на обвиненията на Албена Вулева, че е излъгала,
Коментари Харесай

Брадърката Никита Джонсън срина със земята Албена Вулева

Брадърката Никита Джонсън отговори на обвиняванията на Албена Вулева, че е излъгала, че ще подари парите си от " Биг Брадър “ 2015 за щедрост и я назова циркаджийка. " С първия си статус за годината ще затворя следващата малка врата, която злобно бе отворена да зее. Никога не съм се оставяла да бъда манипулирана и този път няма да изневеря на себе си.

За циркаджийското държание на Албена Вулева няма даже да си върша труда да разясня с повече от 2-3 фрази. Разбирам, че е захласната от мен, само че нищо не мога да направя по въпроса... тъй като аз от дълго време се научих да оставям отрицателните хора да си потеглят от живота ми. Сега всъщност. 

Няма да разреша на никого да ме злепоставя и упреква! Да се дарят пари за нечия идея е развой, който изисква отговорност, изразителност, бистрота и двустранна ангажираност. Парично подаяние може да се осъществя само към Неправителствени организации, фондация, съдружие, държавна или общинска организация. Когато персонално потърсих информация, от Аделина по отношение на фондация или съдружие към които да се насочи дарението, отговор не получих. Дарителска сметка, по идеята, също НЕ ми беше предоставена. Желание от моята страна имаше, само че уточненост от Аделина - НЕ! Аз имам вяра, че когато човек знае за КАКВО се бори, ще откри метод и КАК. Гледайки, постфактум, присъединяване ни във въпросния формат през 2015 осъзнах, че тази жена даже не е била откровена с мен... в никакъв случай не я укорих за това. 

Моля ви не ми пращайте, на персонални известия, житейските празноти на Албена Вулева показали се в писаници и колажи. Ми...Не! Не ми е забавна, нито като реакция, нито като наличие, нито като заряд, наглостта е нейното амплоа. Няма метод да ме впечатли! “, цитира " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР